На Тернопільщині колишній безробітний став успішним підприємцем

Опубліковано:
20 Лютого, 2015

Віктор Нічишин сім років працював учителем середнього навчального закладу. У зв’язку зі скороченням чисельності штату змушений був освоїти професію продавця у приватного підприємця, де більше п’яти років набував досвіду, торгуючи запчастинами до автомобілів.

 

Згодом став безробітним, але з’явилось бажання працювати самостійно. На одному із семінарів у Лановецькому райцентрі зайнятості дізнався, що є можливість одержання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. Відвідав тематичний семінар «Як розпочати власний бізнес?».

 

З допомогою спеціалістів РЦЗ майбутній підприємець розробив та з успіхом захистив бізнес-план «Роздрібна торгівля автомобільними запчастинами». А уже 29 жовтня 2013 року він зареєструвався як суб’єкт підприємницької діяльності.

 

У роботі йому допомагає дружина. Нині пан Віктор має змогу матеріально забезпечувати свою сім’ю. Розширює власний бізнес та планує використання найманої робочої сили.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безробітний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємець, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: