На Тернопільщині формують загони оборони

Опубліковано:
27 Листопада, 2014 о 19:25

На базі кожного районного і міського військкомату Тернопільщини триває процес створення загонів оборони. У них запрошують добровольців, які хочуть захищати свої міста і райони. Адже відправляти у зону АТО ці загони не будуть.

 



Як повідомили в обласному військовому комісаріаті, добровольці охоронятимуть важливі об’єкти і комунікації, чергуватимуть на блокпостах, боротимуться із диверсійно-розвідувальними групами, незаконними збройними формуваннями і мародерами, слідкуватимуть за безпекою у районах формування.

 

У загони оборони приймають людей у віці 18-60 років. Самі загони повноцінно розгортатимуть свою діяльність лише у випадку відкритої агресії або іншої критичної ситуації у районі.

 

Аби потрапити до загонів самооборони, слід звертатися до районних військових комісаріатів. Сюди можуть відбирати тих, кого раніше визнавали непридатними за мобілізацією (обмежено придатних за станом здоров’я). Кандидатів відбирають винятково на добровільних засадах.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: