На Тернопільщині – День жалоби за загиблим під час АТО військовим

Опубліковано:
5 Грудня, 2014 о 10:16

День жалоби оголосили на Тернопільщині 5 грудня у зв’язку із загибеллю бійця АТО Руслана Голембйовського.

 



«У зв’язку із загибеллю в зоні проведення Антитерористичної операції жителя села Клебанівка Підволочиського району – бійця 128-ї гірсько-піхотної бригади Руслана Голембйовського, 5 грудня у Тернопільській області оголошено Днем жалоби», – йдеться у повідомленні прес-служби Тернопільської ОДА.

 

33-річний Руслан Голембйовський загинув ще 28 листопада на Луганщині. Протягом майже чотирьох місяців чоловік воював у зоні АТО, на Схід пішов добровольцем. Руслан Голембйовський був сапером. За словами знайомих, він підірвався на розтяжці.

 

Учора, 4 грудня, земляки зустрічали домовину з героєм на межі Тернопільської та Хмельницької областей. У центрі міста Волочиськ і біля мосту, що з’єднує області, створили символічний живий коридор. Люди тримали в руках лампадки, прапор України з чорними траурними стрічками.

 

Похоронять загиблого воїна 5 грудня у рідному селі Клебанівка.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #день залоби, #загинув, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #руслан голембйовський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: