На Тернопіллі люструють прокурорів

Опубліковано:
2 Листопада, 2014 о 11:31

Першого заступника прокурора Тернопільщини Василя Шаравару, який обійняв дану посаду у квітні цього року, звільнено на підставі закону «Про очищення влади».

 



Як повідомив сьогодні під час прес-конференції прокурор області Юрій Гулкевич, Шаравару звільнено у зв’язку з тим, що він обіймав посаду заступника прокурора Хмельницької області в період з лютого 2010 рок до лютого 2014 року.

 

«У квітні 2013 року він написав заяву на звільнення за власним бажанням, але це не вплинуло, він підпав під дію закону. Загалом в прокуратурі області було 8 осіб, які автоматично підпадали під звільнення впродовж 10-ти днів з часу вступу закону у силу, оскільки обіймали посади прокурорів області чи заступників в обумовлений законом період. Усі вони були звільнені ще раніше», – повідомив Юрій Гулкевич.

Він додав, що невдовзі настане черговий етап втілення закону, коли усіх працівників прокуратури перевірять, як вони діяли в період революції Гідності, а також, чи відповідають їхні статки офіційним заробіткам.

«У нас є 258 оперативних працівників прокуратури. Усі очікують на перевірку. За її результатами будуть прийматися рішення. Наразі далі працюємо», – зазначив прокурор області. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: