На Театральному майдані Тернополя викладуть гігантський тризуб зі свічок

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 11:48

Заспівати Гімн України всім разом одночасно по всій країні та викласти свічки у формі тризуба закликають тернополян організатори акції “Україна – це я”.

 



Усіх, хто хоче підтримати акцію, просять прийти на Театральний майдан у суботу, 8 листопада. Організаційний збір – о 18 год.

Офіційний початок акції – о 19 год. Організатори матимуть певний запас свічок, але тернополян, за можливості, просять приходити із своїми.

– Цей проект створили для єднання українського народу, – каже координатор акції у Тернополі – Аліна Дзюба. – Одного дня жителі всіх обласних центрів України вийдуть на центральні площі, де заспівають Гімн України, дадуть клятву українця та свічками зобразять тризуб України.

Акцію дійсно планують проводити водночас по всій країні. Це потрібно для того, як пояснила Аліна Дзюба, щоб з космосу зробити фото всіх тризубів, створених зі свічок.

– Це буде красиво, вся Україна світитиметься тризубами, – додає координатор. – Під час акції ми ще проводитимемо збір речей, коштів для бійців. Передбачена і розважальна програма, виступлять кілька музичних гуртів…

Нагадаємо, місце проведення акції можна вважати символічним. Саме протестів на цьому майдані починалися Євромайдан і Революція Гідності.

 

Софія Левицька

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: