На Тарнавського збили пішохода

Опубліковано:
1 Листопада, 2014 о 11:53

Біля 9-го училища на вул. Тарнавського близько 16год у п’ятницю, 31 жовтня, водій Skoda Rapid збив пішохода. Потерпілого відвезли до лікарні. У крові водія виявили 1, 74 проміле алкоголю при нормі 0,2. Окрім того, у лікарні в нього взяли кров, аби визначити, чи не вживав наркотиків.




Тернополянка Ірина повідомила, що чоловік, якого збили – живий.

– Я недавно проїжджала там, – каже жінка. – Його якраз в швидку заносили.

Як повідомив черговий працівник ДАІ, водій Skoda Rapid здійснив наїзд на чоловіка за межами пішохідного переходу. 

– Я якраз їхав позаду і був на місці події через 30 секунд після скоєння ДТП, – розповів голова тернопільського осередку ВО “Автомайдан” Ігор Василів. – Одразу зупинився, підійшов. Чоловік лежав на відстані приблизно 3 м від пішохідного переходу. Я викликав ДАІ та “швидку”. Подивився – гальмівного шляху на дорозі видно не було. 

Водій дивно поводився, каже Ігор Василів. Коли побачив, що накоїв, сів за кермо і намагався завести авто. 

– Довелось зупиняти – я просто став перед його машиною, – пригадує автомайданівець. 

 

 

Активісти тернопільського осередку кажуть, що буквально вчора, 30 жовтня, їм надійшло чимало дзвінків від тернопільських водіїв зі скаргами на працівників ДАІ. Ті зупиняли машини, а в самих на службових авто не були увімкнені проблискові маячки. 

 

– Ми звертаємось і до працівників ДАІ, і до всіх учасників дорожнього руху з проханням дотримуватись законів, – закликає Ігор Василів. – Інспекторів не порушувати і не зупиняти авто без причини. А водіїв – поводитись адекватно. Сідати за кермо напідпитку неприпустимо! І справа не у великих штрафах чи показниках. Мова йде про порушення, яке комусь може коштувати життя.  

Мар’яна Дохват, Ірина Белякова

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: