На митниці в Тернополі вчилися діяти точно та оперативно у випадку надзвичайних ситуацій

Опубліковано:
28 Вересня, 2024 о 12:43

У Тернопільській митниці провели спеціальне об’єктове тренування щодо дій працівників формування охорони громадського порядку в умовах виникнення надзвичайної ситуації, а також спеціалізовані навчання з надання домедичної допомоги.

Такі тренування для митників – це критична підготовка до реагування на реальні загрози. Трагічні наслідки cьогодення роблять знання процедур евакуації, надання першої домедичної допомоги та співпраці з екстреними службами вкрай необхідними і значно підвищують шанси вберегти життя.



Важливі не тільки знання, але й навички. Тож під час змодельованої  надзвичайної ситуації відпрацьовували алгоритми евакуації персоналу та співпраці з екстреними службами. Також за допомогою консультаційно–методичної допомоги майстра виробничого навчання Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Тернопільської області Анатолія Макарова вчилися правильно надавати першу домедичну допомогу при різних типах поранень.

Безпека – у пріоритеті, тому регулярні тренування є обов’язковою частиною нашої роботи.  Маємо бути готовими до будь-яких надзвичайних ситуацій задля власної ж безпеки!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #митниця, #тренування
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: