На Козлівському спиртзаводі виготовляли необлікований спирт?

Опубліковано:
9 Лютого, 2015 о 09:04

Ревізори ДП «Укрспирт» виявили ферменти, які могли бути використані для виготовлення необлікованого спирту на Козлівському спиртовому заводі, що на Тернопільщині.

 



«На Козлівському спиртовому заводі, що на Тернопільщині, ревізори ДП «Укрспирт» виявили понад 800 кілограмів незареєстрованих ферментів, які могли б використовуватися для виробництва не облікованого спирту. Після того, як виявили речовини, директор заводу покинула робоче місце. Наразі ферменти вилучили правоохоронні органи», – йдеться у повідомленні ДП «Укрспирт».

 

Під час планової перевірки на складі підприємства знайшли 29 каністр по 28 кілограмів ферментів, які не були описані в бухгалтерському обліку.

 

«Після цього директор Козлівського МПД Лідія Довгалюк покинула місце роботи та видала розпорядження своїм працівникам нічого не підписувати, зачинити та покинути склад. Ревізори ДП «Укрспирт» викликали правоохоронців, аби ті задокументували випадок, зокрема склали акт. Тож завідувач складу був вимушений відчинити приміщення. У результаті експерти та слідчі описали все, що було в наявності», – йдеться у повідомленні.

 

Наразі всі знайдені надлишки, а це понад 800 кілограм, вилучили працівники міліції. У ситуації розбиратимуться правоохоронні органи.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: