На греблі іномарка зіткнулась з маршрутками (ФОТО)

Опубліковано:
24 Жовтня, 2014 о 11:31

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора близько 14 години поблизу Надставної церкви. В результаті аварії двоє людей отримали травми різного ступеня важкості.

 



 

 

За попередніми даними, водій автомобіля «Мерседес», не обравши безпечної швидкості, ймовірно зачепив маршрутне таксі №15. В результаті – іномарка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з іншим маршрутним таксі.

 

Внаслідок автопригоди водій «Мерседесу» з переломом ноги та іншими травмами потрапив до лікарні. Постраждав у цій аварії  і неповнолітній пасажир маршрутки.

 

 

 

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група обласного управління внутрішніх справ та Державтоінспекції.

 

Для з’ясування всіх обставин ДТП, правоохоронці просять відгукнутися свідків та очевидців. Якщо ви проїжджали у даному напрямку і бачили аварію, або зафіксували навідеореєстраторі,  зателефонуйте за номерами у Тернополі: (0352) 27-12-58, моб. тел. 067 935 49 11.

 

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: