На Чортківщині син вдарив рідну матір ножем у живіт

У ході сварки 27-річний фігурант вдарив родичку ножем у живіт та втік. Наступні вісім років він може провести за гратами.

Опубліковано:
6 Травня, 2024
Син вдарив рідну матір ножем
На Тернопільщині син вдарив рідну матір ножем у живіт. Фото: поліція Тернопільщини

5 травня близько 1 години ночі до співробітників Чортківського райвідділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них з проникаючим ножовим пораненням живота доставили 47-річну жінку.

Поліцейські встановили, що тілесне ушкодження потерпілій під час конфлікту заподіяв син за місцем їх спільного проживання. Після скоєного чоловік втік з місця події, а жінка зателефонувала до медиків.

У ході розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили місцеперебування фігуранта та затримали його відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а також вилучили у нього знаряддя злочину – ніж.

27-річному затриманому слідчі за процесуального керівництва Чортківської окружної прокуратури повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вдарив матір, #ножем
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: