На Чортківщині навколішки зустрічали тіло загиблого Героя

Опубліковано:
11 Травня, 2024 о 20:02
Віктор Войцишин
Фото Білобожницької громади

Сьогодні траурна процесія пройшла вулицями Чортківщини на Тернопільщині. Місцеві мешканці на колінах зустрічали тіло свого земляка Віктора Войчишина, який загинув у боях за Бахмут, героїчно захищаючи Україну від російських окупантів. Про це написали на сторінці у Фейсбук Білобожницької громади.

Сьогодні, 11 травня, у рідне село Білобожницю “на щиті” повернувся Герой Віктор Войчишин, який загинув біля Бахмута у жорстоких боях проти російського окупанта, захищаючи волю та незалежність України.



У Катедральному соборі верховних Апостолів Петра і Павла, м. Чортків відбулася зустріч полеглого Героя, після чого траурним кортежем по встеленій квітами дорозі його тіло було доставлено в рідну домівку.

Нагадуємо, що сьогодні о 18:00 відбудеться парастас у домі Героя, а вже завтра, 12 травня, о 14:00 відбудеться чин похорону в селі Білобожниця, де захисника проведуть в останню путь.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна з Росією, #герої з чортківщини, #загиблий, #Зустріч Героя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: