Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

На болотах відбулася «Інтронізація диктатора путіна»

Опубліковано:
7 Травня, 2024
На болотах відбулася «Інтронізація диктатора путіна»
путін-ху*ло. Фото з мережі Інтернет.

Сьогодні на болотах відбулася «Інтронізація диктатора путіна». Абсолютно справедливо Україна не визнала його законно обраним президентом московії. Підстав для цього більше, ніж потрібно.

По-перше, він злочинець, який порушив усі міжнародні закони та здійснив відкриту агресію проти незалежної держави.

По-друге, відсутність будь-якої реальної змагальності та альтернативи, не реєстрація та зняття кандидатів, максимально нерівний час для виступів у медіа, А про прозорість бюджету виборчої кампаніїї годі говорити.

Найважливіший для нас і цивілізованого світу фактор – порушення всіх міжнародних конвенцій через проведені вибори на тимчасово окупованих територіях України – Крим, Херсонщина, Запоріжжя, Харківщина, Луганщина та Донеччина.

Цих та інших підстав було абсолютно достатньо щоб МЗС України справедливо заявило, що не визнає путіна легітимним президентом московії. Абсолютно справедливу позицію зайняв керівник ЄС Жозеп Боррель, який також заявив, що Європейський Союз не може визнати його легітимно обраним. Це також і окрема позиція, ще 20 країн Європейського Союзу.

Двояку позицію з цього приводу зайняли Сполучені Штати Америки. З однієї сторони заявили, що вибори не були вільними, не були прозорими, не були демократичними. На “інтронізації” не було представника США. Але американці все ж готові визнавати його лідером московії. Досить дивну позицію зайняли шість країн ЄС – Франція, Греція, Кіпр, Угорщина, Словаччина, Мальта, які прислали на це збіговисько своїх представників.

Найцікавіше відзначилась Франція. З однієї сторони, Макрон визнає путіна – агресором, заявляє, що готовий вводити війська в Україну для збереження нашої незалежності. Водночас, представник Франції присутній на цьому збіговиську. Як у тому анекдоті: “Або штани вдягніть або хрест зніміть”. Неоднозначна позиція окремих країн західної цивілізації вказує на те, що є країни, що не бажають усвідомлювати злочини путіна. Міжнародний суд Гааги видає ордер на його арешт за злочини проти людяності і одночасно деякі поважні країни ЄС присутні на цьому заході.

Нам, як державі, потрібно посилити свої наративи з приводу того, що “жалкоє подобіє” г:тлера – путін, не може бути визнаний у цивілізованому світі. Що сьогоднішня московія і її очільник – це загроза людству, загроза життю на планеті Земля. Це потрібно постійно посилювати, бо для деяких країн, навіть західної цивілізації, ще не дійшла суть того екзистенційного протистояння між світовим добром і злом, доля якого вирішується у боротьбі української нації проти російських людожерів.

Переконаний допоки до кожного фермера у Франції, до кожного поціновувача сієсти у Греції. Мальти, Кіпру не дійде, що відсидітися і перечекати кремлівську біду, яка прийшла в Україну не вдасться. Це зло є загрозою для існування як України, так і всього живого на планеті Земля. Нам край потрібно і не тільки владі, але й громадянському суспільству, українцям за кордоном та біженцям від війни розповідати правду про те, що творять московити. Розповідати проте, наскільки жахливим у 21-му сторіччі є ця війна. Розповідати, що її припинення можливе не тільки на полі бою, але і тоді, коли у всьому цивілізованому світі буде публічне відторгнення путіна та усіх московитих, що по-рабськи схилили голову перед новоявленим недоцарем мордора.

Оскільки майже всі сьогоднішні війни є гібридними, то якраз неприйнятність поведінкової моделі москвинського людожера є дуже важливим уразливим фактором, як і постріл із Bradley чи Himars. Публічна та неформальна дипломатія мають привести до краху московії. Через це кожен українець, де б він не знаходився, чи у Китаї, чи у Франції, чи в Берліні, чи у Вашингтоні має завдання. Хоча б до одного чи двох місцевих громадян достукатися та розповісти: хто такий путін і хто такі сьогодні москвини. І тоді не доведеться нам так довго воювати. Ми здобудемо перемогу. Як на полі бою, так і в інформаційному просторі. Нам потрібно здійснити глобальне інформаційне віче та вкрити путлера ганьбою світу.

Переможемо!

Павло Жебрівський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Соціальна мережа
Теги: #інтронізація, #Путін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: