Мрія може коштувати 800 євро або Хто сказав «Мяу?» (Фото)

Опубліковано:
1 Листопада, 2015 о 18:23

На щорічну Міжнародну виставку котів, яку організовує клуб любителів котів “Адель” у Тернопіль котики приїхали, навіть, з Луганська! 1000 кілометрів дороги муркотики подолали успішно.

 



Виглядають задоволеними життям навіть за гратами. Харків, Львів, Івано-Франківськ і ще з десяток міст привезли своїх найкращих представників різних порід домашніх котів. В такому цікавому змаганні є свої етапи. Перший раз свого улюбленця можна представити у класі «бебікі» – це малюки від 1 до 3 місяців. Від 3 до 6 місяців – друга виставка вже у якості котеняти, з 6 місяців до року – це юніори.

 

Так за рік можна завоювати три відзнаки. Медалі для переможців дуже красиві – зі стрічками та стразами рожеві для кішечок, блакитні для котів. Коти традиційно крупніші від кішок. Є вольєри, де бавляться по 5 «бебіків». Усіх породистих братиків-сестричок називають іменами, які починаються на однакову літеру.

 

Тримати породу не просто. Деяким господарям доводиться вже готуватися до поїздки за кордон за парою для свого кота чи кішки.  Також увага приділяється особливому харчуванню та вакцинації котиків. Для маленьких відвідувачів виставки у ТРЦ «Подоляни» організатори підготували цікаві конкурси та чекають у неділю на малюнки дітей. 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: