У конкурсі Koza Music Battle можуть взяти участь участь музичні колективи з України, які грають не більше трьох років, мають мінімум 20 хвилин власної програми.

 



Щоб подати заявку на потрібно написати листа  на електронну адресу art.club.koza@gmail.com, – зазначають організатори,  де вказати: назву гурту, місто походження, час заснування, жанр, абзац опису (хто такі, чому така музика, що надихає тощо), відео-, авдіо- записи (якщо є),  посилання на сторінки у мережі. Обов’язково також зазначити контактний номер телефону та додати фото гурту. Стилістичних обмежень нема, однак організатори просять утриматися від участі колективам, які грають метали і кори. Заохочуються такі стилі, як інді, сінті, роки, стонер, реґі тощо. 

 

Оцінюватиме учасників журі видатних музикантів. Драйвовість, оригінальність, артистичнівсть, перспективність, злагодженість – головні критерії. Переможці отримають призи та запис трьох пісень на студії Шпиталь Рекордз.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: