Молдаванин обкрадав пасажирів на Тернопільському автовокзалі

Опубліковано:
13 Травня, 2016 о 14:53

Невідомий викрадав недешеву техніку з салонів рейсових автобусів на центральному автовокзалі у Тернополі. Повідомлення про крадіжки почали надходити до правоохоронців ще у грудні минулоріч.  Крав, зокрема ноутбуки.

 



Злодій діяв за продуманою схемою: приходив на автовокзал і придивлявся до пасажирів. Побачивши у когось ноутбук, чекав, поки «жертва» сяде в автобус. Більшість пасажирів займали свої місця і виходили, злишивши речі без нагляду. Цим і коистувався крадій. Майно збував в Одесі та отримував за це гроші. Серед головних підозрюваних – 48-річний громадянин Молдови. У Тернополі чоловік проживає з дружиною. Замість чесного заробітку, розробив прибуткову злодійську схему. Крадій приходив на перон автовокзалу та ретельно спостерігав за пасажирами. Помічаючи у руках когось з них ноутбук, відстежував жертву, аж поки та не заходила до салону автобуса. Усього зафіксували 6 таких крадіжок. Вирішується питання про обрання до підозрюваного запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: