Мочанов розповів, як ватажок сепаратистів "Моторола" знущається над загиблими (Відео, 18+)

Опубліковано:
11 Лютого, 2016 о 20:24

Глава терористів “ДНР” на прізвисько «Моторола» знущався над вбитими українськими бійцями, підвішуючи за ноги їх тіла і намазуючи їх фосфором. Про це розповів відомий автогонщик та волонтер в зоні АТО Олексій Мочанов, передають ua-reporter.com.

 



«Коли ми були в терміналі, він брав труп — спочатку ми думали, що нашого бійця, але зараз не виключаю, що це був їхній — підвішував за ногу і мастив, с*ка, фосфором, щоб той світився в темряві… Ти не зрозумієш, що таке вночі ось цю ху*ню побачити…», – зазначив Мочанов.

 

За його словами, органи вбитих бійців відправляли на продаж. «Або ще приклад: Хоттабич забирає офіцера, який загинув на тій стороні. Привозять його в Дніпропетровськ, розкривають, а він порожній всередині, всі органи зняли на продаж… Ось ми з ким воюємо», – додав волонтер.

 

Нагадаємо, на окупованих бойовиками терористичної «Донецької народної республіки» територіях Донбасу зростає незадоволення діями так званої «влади ДНР» і безпосередньо її лідера Олександра Захарченка. Одна з місцевих мешканок заявляє, що так звана гуманітарна допомога РФ продається в магазинах, а сутички із «казаками» не вщухають. Крім того жінка запевняє, що російський бойовик «ДНР», командир батальйону «Спарта» Арсеній Павлов (Моторола) має «два борделі в Донецьку і склади з награбованим майном».

 

Бойовики пропонують українським військовим, котрі потрапили у полон, стріляти у своїх побратимів. Натомість обіцяють відпустити на волю. Таким чином терористи чинять психологічний тиск на полонених, знущаються з них. Про це розповів боєць 80-ї аеромобільної бригади Юрій Сова, котрий потрапив у полон під час боїв за донецький аеропорт. Він також був свідком того, як ватажок бойовиків на прізвисько «Моторола», після нелюдських тортур, застрелив Ігоря Брановицького.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: