Шоста хвиля часткової мобілізації завершується 17 серпня, а план мобілізації на Тернопільщині виконаний на 30%. Обласний військовий комісар Володимир  Катинський вважає, що однією із вагомих причин такої ситуації є дискредитації  військових подій у ЗМІ. Крім того, зазначає обласний військовий комісар, є й інші причини, чому чоловіки на Тернопільщині практично ігнорують мобілізацію – це свідоме ухиляння від проходження служби  (тут залежить усе від совісті кожного) та недоопрацювання органів місцевої влади. Володимир Катинський вкотре закликав хлопців і чоловіків з розумінням і відповідальністю діяти в умовах, в яких ми сьогодні опинилися.

 



За словами відповідальних за проведення мобілізації осіб, в області офіційно посвідчення учасників АТО отримали лише чи то вже  344 бійці з Тернопільщини. 95 осіб пішли на службу за контрактом, оскільки вона гарантує зарплату і соцпакет. Працівники військового комісаріату наразі  у ході мобілізації акцентують  увагу на непрацюючих особах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: