Між Порошенко і Яценюком серйозний конфлікт – експерт

Опубліковано:
25 Жовтня, 2014 о 09:32

Президенту Петру Порошенко в новому парламенті потрібно сформувати більшість. Про це в інтерв’ю “Газеті по-українськи” розповів Дмитро Боярчук, директор консалтингової компанії “Кейс-Україна”. 

 



“Можливо, президенту доведеться кучкуватися з” Народним фронтом “або Тігіпко. Якщо буде більшість з своєї політсили і мажоритарників, може проштовхувати на прем’єрство Володимира Гройсмана (чинний перший віце-прем’єр.- ред). Порошенко має совкову традицію – призначати тих, кого не боїться “, – зазначив він. 

 

Президенту вигідний слухняний прем’єр, тому що це підвищує керованість всім, вважає Боярчук. 
“З іншого боку, де гарантія, що не отримаємо другого Януковича? Влада розбещує. Абсолютна – ще більше. Кажуть, зараз серйозний конфлікт між Яценюком і Порошенко. Це добре, тому що конструктивна конкуренція корисна всім. Це не так, як було у Тимошенко з Ющенком, коли все тряслося і розвалювалося. Тут тихіше: всі знають, але на телеекранах не видно “, – зазначив експерт. 


За його словами, люди з політсил одного і другого конкурують, намагаються вставляти палиці в колеса. 
“Наприклад, Яценюк вийшов до депутатів з проектом бюджету, що” врятує країну, голосуйте “. Але ні з ким його не обговорював, просто поклав на стіл. Зрозуміло, перед виборами бюджет не приймуть”, – додав Дмитро Боярчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: