Міські депутати подарували високопосадовцю Зіновію Крушельницькому 8 сотих!

Опубліковано:
25 Грудня, 2014

18 грудня депутати міської ради дали дозвіл гр. Крушельницькому Зіновію Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,08 га для будівництва та обслуговування житлового будинку по вулиці Бригадній. Дана ділянка знаходиться в селі Кутківці, яке належить до території міста.

 

Рішення з цього питання міські депутати прийняли з другого разу після напоглевих прохань переголосувати це питання.

 

Особливий інтерес викликає прізвище та ініціали заявника, які повністю співпадають з даними начальника управління ветеринарної медицини в Тернопільській області Зіновія Крушельницького. Цікаво, що раніше на вулиці Бригадній знаходилася одна з підшефних ветеринарній медицині структур. Кількома роками раніше вона відмовилась від земельної ділянки на користь міста. Не виключено, що тепер міська влада “віддає” борги, але не державній установі, а приватним особам.

 

Цікаво, що 18 грудня міська рада визначила, що учасникам АТО будуть виділені малопристосовані ділянки в районі колишніх кагатних полів цукрового заводу. Тоді як на цій же сесії високопосадовець отримав ділянку в зоні елітної приміської забудови.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #земля, #корупція, #крушельницький, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партія регіонів, #сергій надал, #скандал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: