Міський голова Тернополя бере участь у ХІІ Всеукраїнському муніципальному форумі

Опубліковано:
23 Червня, 2016 о 12:23

Актуальні питання про фінансування ПТУ, відшкодування витрат перевізникам за перевезення пільговиків, скасування постанови уряду про підвищення ціни на газ для населення  розглядають цими днями на муніципальному форумі. Захід проходить в Одесі з 21 по 23 червня.

 



Відомо, що у форумі беруть участь майже 300 керівників міст, представники парламенту, уряду та профільних міністерств. Відвідує форум і міський голова Тернополя Сергій Надал, який входить до складу правління Асоціації міст України та є головою комітету з питань бюджетної політики.

 

Як зауважив Сергій Надал, під час форуму буде опрацьовано ряд документів, які від імені Асоціації буде направлено у Верховну Раду та Кабінет Міністрів.

 

– За два дні роботи форуму були розглянуті питання, які пов’язані в першу чергу з тими суперечностями, які виникають у процесі роботи стосовно органів державної влади і місцевого самоврядування. Всі міські голови однозначно звернулись з проханням, щоб уряд забезпечив виконання своїх зобов’язань і профінансував зарплату вчителям і лікарям, оскільки з березня вже існує заборгованість . Відтак, ці витрати потрібно покривати з міського бюджету замість того, щоб ці кошти витрачати на ремонт доріг, дворів чи дитячих садочків, – коментує Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: