Міський голова привітав тернопільських активістів з Днем молоді

Опубліковано:
28 Червня, 2016 о 13:53

Активістів молодіжних громадських організацій  із Днем  молоді, привітав міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста вручив тернополянам подяки та побажав творчої енергії і наснаги.

 



– В вашому лиці вітаю всю тернопільську молодь: і тих, хто тільки робить перші кроки в доросле життя, і тих, хто, не зважаючи на паспортні дані і на прожитий час вважає, що молодість – це стан душі, це філософія життя. Вітаю всіх вас зі святом. Потрібно відмітити, що українська молодь завжди була сама активна частина українського суспільства. Всі будь-які позитивні зміни робились в державі тільки завдяки молоді. Так було протягом усієї історії, так і в новітній історії, – зазначив Сергйі Надал.

 

Нагадаємо, що до Дня молоді в Тернополі провели ряд заходів. Зокрема, Сергій Надал зустрівся з активістами молодіжних громадських організацій міста в рамках молодіжного проекту вільний простір «Без краваток». Молоді люди у неформальній атмосфері мали можливість обговорити з очільником Тернополя проблемні моменти молодіжної політики міста та запропонувати інноваційні проекти.

 

Також для молоді на острівку «Чайка» традиційно провели святковий open-air.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: