Міська рада виділила півтора мільйона гривень на перевезення пільговиків у тролейбусах

Опубліковано:
21 Червня, 2016 о 15:53

У Тернополі під час сесії міськради були прийняті рішення про внесення змін до бюджету на 2016 рік. Зокрема, цими змінами передбачено спрямувати  півтора мільйона гривень на компенсацію КП «Тернопільелектротранс». За ці кошти у місті продовжать возити усіх пільговиків без обмежень.

 



– Виділено понад мільйон гривень компенсації Електротрансу, тому що ми продовжуємо возити всіх пільговиків без жодних обмежень, ціна на електротранспорт у місті не зростає. Поряд з тим держава не компенсує жодної копійки за проїзд пільговиків. Тому для того, щоб покрити збитки, які несе тролейбусне депо ми виділяємо кошти з міського бюджету, – зазначив ольчіник міста Сергій Надал.

 

Окрім цього під час сесії було виділено 900 тисяч гривень на придбання підручників для учнів 4-7 класів. Також спрямовані кошти на закупівлю необхідної вакцини для медичних установ міста. 5 млн гривень виділено на заробітну плату «Тернопільміськтеплокомуненерго» та кошти “Водоканалу” за оплату електроенергії. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: