Міноборони запустило оновлений вебпортал соціального забезпечення

Опубліковано:
2 Червня, 2024 о 14:29
військовий
Ілюстративне фото з мережі

Департамент соціального забезпечення Міністерства оборони України представив оновлену версію вебсайту, присвяченого питанням підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей. На ресурсі social.mil.gov.ua зібрана актуальна інформація про соціальні гарантії, пільги та допомоги для захисників України з урахуванням змін у нормативно-правових актах у 2024 році. Про це повідомляється на сторінці Тернопільського обласного ТЦК та СП.

Зручна структура та повнота інформації

Вебсайт має зручну структуру, де користувачі можуть знайти необхідну інформацію за відповідними розділами. Тут міститься вичерпна інформація про соціальний і правовий захист військових, одноразову грошову допомогу у разі інвалідності чи втрати працездатності, пільги для учасників бойових дій, порядок отримання відповідного статусу, пенсійне забезпечення, грошове утримання та підйомну допомогу для контрактників.



Корисні інструменти та деталізація процедур

Окрім теоретичної інформації, вебсайт пропонує практичні інструменти, такі як калькулятор для розрахунку грошового забезпечення військовослужбовців. Також наявні детальні роз’яснення процедур отримання статусу учасника бойових дій для діючих військових та звільнених у запас. Не оминула увага і такі важливі питання, як одноразова допомога у разі загибелі чи смерті військовослужбовця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вебресурс, #Міністерство оборони України, #пільги, #соціальні виплати, #ТЦК СП
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: