Міністр спорту, освіти, чи голова адміністрації? А може звичайний пройдисвіт і шаграй?…

Опубліковано:
11 Грудня, 2014 о 13:03

На електрону адресу сайту надійшов лист. Подаємо без скорочень і правок.

 



От уже кілька днів пройшло від важких торгів міністерськими портфелями. Обіцянка про недопустимість партійних квот у Кабінеті міністрів, так і залишилася обіцянкою. Не зважаючи на клятви і запевнення – бачимо інше. Та, як то кажуть: до Бога високо, а до царя далеко. Не нам на периферії думати про те, як філософ керуватиме міністерством культури. Гіршого становища, як там, вже й бути не може. А те, чого немає, вже не розвалити. Або, чого це юрист посів крісло міністра молоді та спорту? Хоча судді тут і там у фаворі.

 

Та вже й у віддалених від Києва районах спритні ділки зрозуміли: посади роздають як і раніше, виключно «своїм». А щоб верхівка прийняла тебе за свого необхідні дві речі: очолити осередок прохідної партії та якнайдошкульніше «заклеймити» опонентів. Як бачимо, професіоналізм теж не обов’язковий.

 

Здається, чого хотіти від людини, що з таким захватом закликає всіх «Жити по-новому», тикаючи флаєри партії яка сьогодні має найбільший рейтинг. Чи хтось сміє виступити проти борця за справедливість, якого колишня влада звільнила, «через політичні погляди»? Голосними петиціями часто прикриваються факти з біографії цих діячів.

 

Судомир Богдан Любомирович сьогодні розповідає всім про те, що звільнив його голова Козівської райдержадміністрації Пудлик Ю.Й. у 2013 році з політичних мотивів. Але як можна переслідувати члена партії регіонів, партійний квиток № 19-23725, який до того ж сам створив осередок цієї сили у селі Августівка Козівського району? Який вірою і правдою служив голові та співав йому та його свиті хвалебні оди?

 

А чи не на замовлення того ж самого Пудлика, Судомиром було незаконно, про що є рішення суду, звільнено працівника відділу спорту, активіста Майдану?

 

Хто згадає який занепад спортивного життя почався у час, коли він був начальником відділу спорту в райдержадміністрації? Та навіть не зниження показників стало причиною звільнення, а доведена до абсурду жадоба і лінь. На той час увесь район долучився до ремонту стадіону. Збирали кошт з підприємців, використовували дармову робочу силу, а тодішній начальник відділу спорту навіть не спромігся полагодити ручку в дверях свого кабінету, в якому ремонт зробили працівники управління сільського господарства адміністрації. Саме це стало банальною причиною звільнення «горе-начальника» з посади, а не політичні розбіжності з Партією регіонів, як він сам стверджує.

 

Та й зараз пан Судомир не спішить чесно жити. У селищі всі знають, що Богдан Любомирович займається транспортними перевезеннями. Та мало хто здогадується, що його діяльність є абсолютно поза законом. Він до сьогодні отримує незаконні доходи та не платить податків, бо не оформився приватним підприємцем. А це наші з вами пенсії, це ремонт доріг, це зарплати ВЧИТЕЛЯМ і медикам!

 

Автомобіль Renault, який знаходиться у його власності, не розмитнений і їздить на «лівих» номерах. За дивним збігом обставин, автомобіль з’явився у Богдана відразу після виборів у 2012 році. Давши хабара кілька сотень доларів, Судомир навіть не думає узаконювати його перебування в Україні.

 

Легко бачити скалку в чужому оці, та важко забрати колоду зі свого. Та кого може люструвати той, хто сам не є чистим ні перед законом, ні перед совістю. Та критикувати, – не мішки носити. Отак і скаче наш герой з БЮТу в регіонали, з регіоналів до УДАРу. Тепер, зрозумівши, що партійні квоти залишаються актуальними, всіма способами намагається стати керівником «Об’єднання Самопоміч» району. Це, на його думку, дасть великі шанси обійняти посаду голови райдержадміністрації. І, якщо пан Судомир доб’ється цього призначення, він «кине» Самопоміч, як «кидав» до того інших.

 

Останнім у списку був «Блок Петра Порошенка». Вже стало традицією, що після кожних виборів, у виборчому штабі яким керує Судомир, виникають фінансові претензії від людей, які по сьогодні не можуть отримати чесно зароблені кошти.

 

Бертран Расселл, британський філософ і громадський діяч говорив: «Уся проблема цього світу в тому, що дурні та фанатики завжди впевнені в собі, а розумні люди постійно сумніваються». Чи не прийшов час розвінчати «голих королів», щоб потім не кусати ліктів, коли буде пізно?

 

Георгій Милославський

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: