Міліціонери встановлюють особу підозрюваного у вбивстві в Теребовлі

Опубліковано:
16 Січня, 2015 о 12:28

15 січня  о 19.20 до  Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ   надійшло повідомлення про те, що в райцентрі по вулиці Князя Василька в приміщенні овочевого кіоску виявлено труп продавця – жительки села Деренівка, 1991 року народження зі слідами насильницької смерті.

 



В скоєнні вбивства правоохоронці підозрюють молодого чоловіка віком приблизно 30 років, середнього зросту, худорлявої статури,  з овальним, худим обличчям. Ймовірний підозрюваний був одягнений у темну спортивну шапку, спортивну куртку  з широкими світлими смугами вздовж рукавів та темні спортивні штани.  Може пересуватися на таксі.

 

За фактом вбивства  Теребовлянським РВ УМВСУ в Тернопільській області розпочато досудове розслідування.

 

Міліціонери звертаються до всіх, кому що-небудь відомо про обставини злочину, чи особу, причетну до нього, повідомити правоохоронців за телефонами: у Теребовлі (03551) 2-11-76, 2-11-36, моб. тел. 098-255-42-19, 098-274-26-66 або 102 у будь-який підрозділ внутрішніх справ. Правоохоронців цікавить будь-яка інформація, яка допоможе у розкритті важкого злочину.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: