Михайло Головко “кинув” і Президента, і Прем’єра, і виборців? (ФОТО)

Опубліковано:
22 Лютого, 2015 о 20:03

Тернопільський нардеп свободівець Михайло Головко вже в перші дні перебування в парламенті 8-го скликання показав своє істинне обличчя.




 

У своїй передвиборчій агітації, він активно використовував підтримку популярних на той час “Блоку Петра Порошенка” та “Народного фронту” Арсенія Яценюка. Це, зрештою, допомогло йому стати народним депутатом, оскільки сама “Свобода” різко втратила рейтинг та так і не подолала прохідний відсоток, щоб потрапити до нової Верховної ради. Не виставляли партії Президента та Прем’єра проти Головка і серйозних конкурентів.


Але вже після отримання мандату народного депутата, Михайло Головко показав, що ні з фракцією “Блоку Петра Порошенка”, ні з фракцією “Народного фронту” він не хоче мати нічого спільного.


Свободівець не голосував за обрання головою Верховної ради порошенківця В.Гройсмана. Не голосував Михайло Головко і за призначення народного фронтовика А.Яценюка Премєр-Міністром України. Хоча на той час пан Головко був в сесійній залі, про що свідчать голосування до та після вказаних питань.


Був відсутнім тернопільський нардеп і під час голосування за склад Уряду, хоча суміжні голосування вказують на те, що Михайло Головко просто виймав картку, щоб тільки не підтримувати пропозиції Президента та Премєра.

Не брав участі представник Тернопільщини і в голосуванні за налагодження роботи Верховної ради в комітетах. Він то не голосував, то утримувався, то просто знову виймав картку, або тікав зі свого робочого місця.

На завершення – ще один факт. Голосування свободівця Михайла Головка з більшості питань збігається з тим, як голосували колишні регіонали, які зараз присутні в Парламенті у фракції “Опозиційного блоку”.


Тому виникає логічне запитання до пана Головка: як так сталося, що заради перемоги на виборах він використовував все, що було звязане з Президентом та Премєром, а після виборів не хоче підтримувати той курс, який вони декларували раніше і зараз реалізовують, створивши проєвропейську коаліцію? До речі, Михайло Головко так і не увійшов до коаліції демократичних сил Парламенту 8-го скликання.


Як можна вірити Головку, який заради теплого депутатського крісла з перших днів почав зраджувати своїй позиції та своїм виборцям?


Golovko_1

Golovko_2Golovko_3

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #михайло головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: