Ми ділили апельсин, – Андрій Лозовий

Опубліковано:
7 Грудня, 2014

Хай знову називають “провокатором”, хай кажуть що-завгодно, але напишу правду. На жаль, багато людей аплодує великій потужній і єдиній коаліції геть даремно тому, що насправді її такої нема.

 

Всі попередні домовленності ганебно порушуються. Повага до партнерів – відсутня. Моральний клімат всередині коаліції – напружений. Є двоє розводящих – “Блок Петра Порошенка” і “Народний фронт”. І є три партії, яких вони вважають лохами і постійно їм брешуть: Радикальна партія, “Самопоміч” і “Батьківщина”. Рішення щодо голосування Верховної Ради приймаються не там, де треба – у парламенті. А у наскрізь просмерділих корупцією кабінетах на Банковій та Грушевського.

 

Президент і прем’єр “подерибанили” між собою не просто посади. Вони воліють “подерибанити” країну, бо навіть до партнерів по коаліції ставляться як до челяді, яка має покірно стати в стойло. “Блок Порошенка” і “Народний фронт”, порушуючи усі домовленності між партнерами, огидно домовляються про “правильні” голосування і призначення із “Злодійським блоком” і лобістсько-корупційними групами олігархів Єрємєєва і Хомутинніка, які кому завгодно готові служити заради наживи. І, згадайте, кривавий тиран Янукович не був для цих персонажів винятком.

 

Коли десь півгодини тому ми, представники Радикальної партії, “Батьківщини” і “Самопомочі”, виходили із кабінету голови Верховної Ради Володимира Гройсмана, куди прийшли донести свою позицію, Президент, який в цей час перебував за стіною у сусідньому кабінеті, навіть до нас не вийшов. Натомість у приймальні на зустріч із Гарантом чекали видатні “борці за Україну”, екс-регіонали Хомутиннік, Пилипенко і Ківалов. Вочевидь, прийшли присягати на вірність і домовлятися за посади. Бо у них, як у Людмили Зубкової: “Мы делили апельсин, Много нас, а он один. Эта долька – для ежа, Эта долька – для стрижа…”.

 

Нас цікавить доля країни, а не посади й дерибан, і тому ми готові відмовитися від усіх амбіцій. І навіть завтра в парламенті проголосувати “за” представників “Блоку Порошенка” і “Народного фронту” на керівні посади в уряді і парламенті. Тому, що в країні війна і економічна руїна, відтак Кабінет міністрів та голів комітетів ВР слід обрати якнайшвидше. Але в жодному разі не будемо голосувати за кандидатури від “Злодійського блоку” та лобістських груп, як, наприклад, директора фірми олігарха Єрємєєва Півоварського. Бо це соромно і ганебно.

 

І мовчати про відверту брехню зі сторони “Блоку Порошенка” та “Народного фронту”, котрі воліють узурпувати владу, принаймні я точно не буду. Певен, десятки моїх колег теж. Тому, що це не менший сором. З такими темпами Порошенко завершить так само, як Янукович. Тільки швидше… “Эта долька – для утят. Эта долька – для котят. Эта долька – для бобра А для волка – кожура. Он сердит на нас – беда; Разбегайтесь – Кто куда!”.

 

Андрій Лозовий

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лозовий, #Ляшко, #новини тернопільщини, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: