Метеоритний дощ в Тернополі (Відео, фото)

Опубліковано:
21 Грудня, 2015 о 09:43

«Метеоритним дощем» уже назвали тернополяни щойно нову святкову ілюмінацію на вулиці Валовій. Встановлювали її впродовж кількох днів, а завершили роботи якраз до урочистого засвічування вогнів на головній ялинці міста. Цього року, до речі, вона повернулася на звичне місце – Театральний майдан. Тож містяни, крокуючи центром у вечірні години, тепер мають нагоду помилуватися «зірками, що падають», великими білими сяючими кулями й світловою імітацією букетиків з падуба: колюча гілочка цього вічнозеленого чагарника, прикрашена яскравими червоними ягодами, – традиційна прикраса різдвяних букетів, подарунків, листівок, вінків, композицій.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лиш за третім “Ялиночко, світи!” – засяяли вогні на головній ялинці Тернополя (Фото, відео)

 

Наразі перехожі жваво обговорюють нову окрасу центру міста. Більшість щиро захоплюється: такого ще в Тернополі не було. Скептики ж не втрачають нагоди зауважити, що в країні війна й додаткові витрати на свято щонайменше недоречні. Але і ті, й інші сходяться на думці, що цього року святковий Тернопіль має незвичний і дуже привабливий вигляд.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Театральному майдані концерт, ярмарок і… вівці

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: