Мешканці Львова та Тернополя за тисячі доларів відправляли чоловіка за кордон

Опубліковано:
5 Серпня, 2024 о 12:16
Мешканці Львова та Тернополя за тисячі доларів відправляли чоловіка за кордон
Відправляли чоловіка за кордон. Фото прокуратура

За даними слідства, у червні цього року мешканці Львова та Тернополя організували схему незаконного перетину держкордону військовозобов’язаним. Групі осіб повідомили про підозру.

Про затримання чоловіків розповідають у Львівській обласній прокуратурі.



— За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру групі осіб. Їм інкримінують організацію та сприяння у незаконному переправленню особи через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України), — повідомили в установі.

За даними слідства, у червні цього року мешканці Львова та Тернополя організували схему незаконного перетину держкордону військовозобов’язаним.

— Попередньо, при зустрічі «клієнту» було повідомлено деталі плану. Зокрема, що у визначений день чоловіка відвезуть до одного з пунктів пропуску у Чернівецькій області, де він зможе безперешкодно, не проходячи контроль, перетнути держкордон України, — зазначають в прокуратурі.

Свої послуги вони оцінили у 11 000 доларів США.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області, за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР Національної поліції України.

Дружина Віктора Павліка розповіла, чому вони живуть в орендованій квартирі

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мобілізація, #Ухилянти
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: