Мешканець Тернопільщини спричинив ДТП на Закарпатті

Опубліковано:
4 Березня, 2016 о 21:53

Як наразі відомо, дорожньо-транспортна пригода трапилася через неуважність одного з водіїв, який виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом.

 



Аварія сталася на перехресті рівнозначних доріг в селі П’ядики. 47-річний водій автомобіля «Форд Сієра», мешканець Тернопільщини, виїхав на смугу руху автомобіля «Део Ланос», яким керував 60-річний житель Галича, та не зумів уникнути їх зіткнення.

 

Через аварію травми отримали пасажири обох машин. У 42-річної тернополянки медики діагностували забої грудної клітки та хребта, а 47-річна жителька Івано-Франківська була доставлена до лікарні з травмами голови і забоєм грудної клітки.

 

Автомобілі вилучені з місця пригоди і доправлені на арештмайданчик Коломийського відділу поліції. Правоохоронці встановлюють усі подробиці аварії з потерпілими.

 

За матеріалами ВК ГУНП в Івано-Франківській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: