Мешканець Бережанщини обкрадав пенсіонерів

Опубліковано:
20 Січня, 2016 о 14:13

Заява про крадіжки надійшла до бережанських працівників відділу поліції від двох мешканців села Поточани. Потерпілі повідомили, що з їх помешкання невідомий поцупив гроші. Правоохоронці з’ясовували обставини злочину.

 



За словами заступника начальника Бережанського відділу поліції Володимира Кушніра, до злочину виявився причетний 45-річний односельчанин. 

 

Мешканець  району перебивався сезонними заробітками, полюбляв випити. Аби заробити хоч якісь гроші, допомагав по господарству стареньким односельчанам. Помітив звідки старенькі брали готівку і задумав протиправне. З будинку 68-річного пенсіонера поцупив вісімсот гривень, в 71-річного старенького, знайшов в помешканні 400 гривень.

 

Гроші витратив на власні потреби. Однак уникнути відповідальності не вдалося.

 

За фактом злочину відкрито кримінальні провадження за частиною 1 та частиною 2 статті 185 ККУ (крадіжка). Поліцейські перевіряють причетність зловмисника до вчинення інших протиправних діянь.  Триває розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: