Надал хоче встигнути виконати обіцянку, але, скоріш за все, пам’ятника Героям Небесної Сотні цього літа жителі та гості Тернополя таки не побачать. Очільник міста всіляко намагався «прискорити» процес встановлення монументу, але архітектори вгамували амбіції мера.

 

Фахівці переконані, що для того, аби пам’ятник з’явився на площі Героїв Євромайдану потрібно ще трохи більше двох місяців. До того варто зробити реконструкцію самої площі, відремонтувати дорогу та провести нові комунікації, адже дану територію не ремонтували понад 30 років.



 

Вже наступного тижня площу Героїв Євромайдану почнуть оновлювати. Роботи планують завершити до Дня Незалежності. Окрім самої реконструкції, зроблять тут також і відпочинкову зону, приберуть частину торгових місць.

 

– Було б добре завершити до Дня Незалежності також і пам’ятник Героям Небесної Сотні, проте ми хочемо до цього часу хоча б закласти основу, – каже міський голова Тернополя, ссилаючись на часові обмеження.

 

Ще однією перешкодою на шляху до якнайшвидшої реалізації давно продуманого і затвердженого проекту є брак коштів для його зведення. У мерії просять тернополян надсилати гроші на його встановлення, мовляв, чим скоріше зберуть відповідну суму, тим швидше на площі Героїв Євромайдану постане обіцяний монумент.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: