Мер Львова відвідав Копичинецьку громаду з робочим візитом

Опубліковано:
10 Серпня, 2024 о 20:08

Андрій Садовий, мер Львова, відвідав Копичинецьку громаду на запрошення міського голови Богдана Келічавого та його дружини Марії Тузик. Візит мав на меті обмін досвідом і сприяння подальшій співпраці між громадами. Про це повідомили на сторінці громади у Фейсбук.

Візит Андрія Садового до Копичинецької громади. Фото: зі сторінки громади у Фейсбук

Знайомство з діяльністю громади

Під час візиту Андрій Садовий ознайомився з роботою Копичинецької міської ради та поділився досвідом у розвитку та управлінні містом. Він також відвідав Гуманітарний штаб Благодійного фонду «Навколо» та Благодійного фонду «Посмішка ЮА», де побачив, як активно працюють над підтримкою громади у різних сферах. Особливу увагу привернула діяльність цих фондів, що спрямована на допомогу внутрішньо переміщеним особам та іншим категоріям населення, які потребують підтримки.



Історії адаптації та успішного бізнесу

Валентина Трюхан, яка евакуювалася з Запоріжжя, поділилася своїм досвідом інтеграції в нову громаду. Її історія стала прикладом успішної адаптації та підтримки, яку надають місцеві організації. Мер також відвідав релоковане підприємство «Меблі-Техностиль», яке успішно адаптувалося до нових умов та продовжує свою діяльність у Копичинцях. Цей приклад демонструє, як бізнеси можуть успішно розвиватися навіть у складних умовах, переїжджаючи з небезпечних регіонів до більш безпечних громад.

Подальша співпраця

Завершуючи візит, Андрій Садовий обговорив із представниками Копичинецької громади перспективи подальшої співпраці між Львовом та Копичинцями. Він надав цінні поради, які можуть бути корисними для розвитку громади, та висловив готовність до подальшої взаємодії.

Візит Андрія Садового до Копичинецької громади. Фото: зі сторінки громади у Фейсбук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій садовий, #благодійність, #візит мера Львова, #Копичинецька громада, #співпраця громад
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: