Майже 100 тисяч сімей Тернопільщини звернулися за субсидіями

Опубліковано:
2 Жовтня, 2015 о 10:23

Жителі Тернопільщини почали активніше звертатися за оформленням субсидій. Із 97 тисяч заяв оброблено вже 87 тисяч. Загалом близько 92 % роботи виконано. За день в управліннях соціального захисту населення області приймають від 100 до 200 людей – повідомив директор департаменту соціального захисту Тернопільської обласної державної адміністрації Вадим Боярський.

 



До слова, у працівників соціального захисту значно побільшало роботи: призначення житлових субсидій, реєстрацію переселених осіб, виплату їм допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, проживання та інші компенсації мобілізованим учасникам АТО. З огляду на це, соцпрацівникам підвищать заробітну плату. Таке рішення прийняв уряд. Змінами до бюджету-2015 передбачено виділення 56 млн.грн. на оплату заробітної плати та її підвищення працівникам соцзахисту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: