Аферисти і надалі користуються довірливістю краян. 94 тисячі гривень віддала пенсіонерка зі Збаража шахраям. 78-річній жінці  зателефонував невідомий і представився консулом України в Польщі. Він повідомив, що син пенсіонерки, який на заробітках в сусідній державі,  був учасником бійки, в якій нібито загинула людина.

 



Чоловік зажадав 25 тисяч гривень, щоб «залагодити справу». Коли старенька перечислила на рахунок гроші, аферист не зупинився, а зателефонував знову, вже наступного дня. Мовляв, у справі виникли непередбачені обставини, тому потрібно ще 44 тисячі гривень. Пенсіонерка, як вимагав невідомий, здійснила перерахунок на три банківські рахунки. Проте апетит шахрая лише зростав і він виманив у жінки ще 25 тисяч гривень. Лише після цього жінка затефонувала синові. Дізнавшись, що з ним все гаразд і що її обдурили – звернулась у поліцію. Зараз правоохоронці намагаються втановити особу афериста.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: