Майже 24 гектари землі для учасників АТО

Опубліковано:
23 Жовтня, 2014 о 12:16
На Тернопільщині прийняли 130 наказів про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для учасників АТО та членів їх родин. Загальною їх площа – 23,68 га.

«Дев’ять земельних ділянок учасників АТО вже зареєстровано у Державному земельному кадастрі. Вся документація щодо відведення земель для військовиків, які беруть участь в антитерористичній операції, та членів родин  загиблих воїнів виготовляється державними землевпорядними підприємствами швидко й без затримок», – зазначив начальник Головного управління Держземагентства у Тернопільській області Віктор Мартинюк.

 
Загалом до територіальних підрозділів Держземагентства в області надійшло 158 заяв про виділення наділів від військовослужбовців, які боронять територіальну цілісність нашої держави.

 
Землевпорядники області допомагають військовослужбовцям, які у запеклих боях з підступним агресором відстоюють територіальну цілісність та майбутнє нашої держави, у виготовленні графічних матеріалів, оформленні інших документів для отримання земельної ділянки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: