Майже 100 бійців батальйону “Тернопіль” прибули у зону АТО

Опубліковано:
17 Листопада, 2014 о 21:20

Близько сотні працівників міліції краю поїхали в зону проведення антитерористичної операції. Вони відбули на схід держави у рамках сьомої ротації, щоб поміняти колег, які майже півтора місяці несли службу у Луганській та Донецькій областях.

 



– Основні задачі, які будемо виконувати, це несення служби на блок-постах , недопущення на нашу територію сепаратистів, а також інших ворожих елементів, – каже начальник управління громадської безпеки УМВС України в Тернопільській області Борис Брик.

 

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника УМВС України в Тернопільській області Олександра Богомола, особовий склад управління внутрішніх справ для несення служби в зоні АТО забезпечений усіма необхідними речами. Долучилися до допомоги як держава, так і волонтери, мешканці краю та міська влада.

 

– Немає жодного, який би не мав теплого одягу. Вони усі повністю забезпечені продуктами харчування. Особовий склад буде нести службу на блок-постах, підтримувати громадський порядок в звільнених містах зони АТО, а також виконувати функції працівників правоохоронних органів в тих містах, де зараз їх немає.

Дружина одного з правоохоронців  Світлана Тхорик стверджує, що переживає неймовірно, але якщо не відпустить вона, якщо не відпустять інші жінки, то захищати державу не буде кому.

 

– Це наш обов’язок, а ми будемо чекати і підтримувати. Розказував, що ситуація там не є однозначною, є багато людей, які розуміють цю ситуацію, які підтримують Україну, але, на жаль, є і ті люди, які не розуміють, не хочуть жити в Україні, проти України. Я вважаю, що це не правильно, бо якщо Бог дав таку можливість родитися в цій країні, значить ти в цій країні маєш жити, маєш поважати людей, захищати і підтримувати.

 

Бійці, які відправилися на ротацію цими вихідними, успішно доїхали до місця дислокації та змінили своїх колег. Останні в дорозі додому.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: