Мати Надії Савченко написала лист Путіну (ФОТО)

Опубліковано:
22 Жовтня, 2014 о 17:38

Марія Савченко, мати української льотчиці Надії Савченко, яку в Росії звинувачують у причетності до загибелі двох російських журналістів на Донбасі, направила на ім’я президента РФ Володимира Путіна лист з проханням звільнити її доньку.




Недавно, перебуваючи в Москві на побаченні з дочкою, вона спробувала через адвокатів передати цей лист російському президентові. “Адвокати сумніваються, що всі ці чиновники донесуть Путіну те, що я хотіла йому сказати, тому я звертаюся до міжнародних ЗМІ”, – сказала Марія Савченко.

 

 


У своєму листі жінка розповіла, що народила Надію пізно – в 43 роки і зараз вона є в її 77-річному віці єдиною надією і опорою. Чоловік Марії Савченко і батько Надії помер ще в 2003 році. “Ви – батько своїх дітей. У Вас болить серце за їхнє життя. Болить серце і у мене за свою дочку … Дуже і дуже прошу Вас відпустити її до мене старенької. Вона моя єдина радість, а зараз одна печаль”, – написала президенту РФ мати української льотчиці.


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: