Мати хлопця, котрого переїхали три автомобілі, просить відгукнутися свідків

Опубліковано:
3 Січня, 2015 о 13:28

20-річний хлопець, на якого 23 грудня на Збаразькому повороті наїхало три авто, зараз лежить у важкому стані без свідомості в реанімації. Мама потерпілого боїться, щоб її сина не зробили винуватцем і просить відгукнутись свідків даної ДТП.

 



– Він зараз у дуже важкому стані, а лікарі… лікарі тільки надіються, що все буде добре і кажуть чекати, – каже мама потерпілого Наталія Павлус. – Дуже прошу відгукнутись свідків аварії. Я дуже не хочу, щоб зробили так, наче мій син переходив дорогу в той вечір не на пішохідному переході. Я хочу, щоб усе було справедливо. 

Рідні та друзі хлопця просять відгукнутись небайдужих людей допомогти фінансово, адже на лікування потерпілого йде дуже багато коштів.

 

– Ну так, в день зараз йде близько трьох тисяч гривень, – каже мама. – Але я не хочу, щоб люди думали, що я вимагаю. Єдине, що я хочу, що моя дитина була здоровою і .живою. І щоб знайшлись свідки…

 

Довідка 

Повідомити інформацію про дані ДТП можна у відділ розслідувань дорожньо-транспортних пригод за номерами телефонів: 27-13-29, 27-12-91 або на лінію 102. Або зателефонувавши до мами хлопця Наталії  067-224-85-89. 

 

Бажаючі допомогти зібрати гроші на лікування хлопця можуть перераховувати кошти на номер карточки Райффайзен Банк Аваль 4188-3700-1957-1671.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: