Марш на підтримку політв’язнів Андрія Медведька, Дениса Поліщука пройшов у Тернополі

Опубліковано:
19 Жовтня, 2015 о 18:53

Щоб підтримати політв’язнів Андрія Медведька та Дениса Поліщука, яких звинувачують у вбивстві журналіста Олексія Бузини, у Тернополі провели марш, до якого долучилися «Правий сектор», «Автономні Націоналісти Тернополя», «Студентська Свобода», «Greenline Front Ternopi»l, «Сокіл», ЦК «Азов», «С14», футбольні фанати та ультрас ФК “Нива”.

 



Розпочали ходу із Театральному майдані та пройшли до управління МВС України в Тернопільській області. Свої вимоги у письмовій формі учасники акції вручили головному міліціонеру області Олександру Богомолу та закликали міліціонерів до справедливості, чесності і прозорості їхніх дій. Активісти наголосили, що якщо правоохоронці та сьогоднішня влада поводитимуться так як попередній режим – незаконно ні за що каратимуть націоналістів, обмежуватимуть волю патріотів – то їх чекатиме та ж сама доля, що й Віктора Януковича та його команду. Патріоти мають бути на волі і допомагати  своїй державі, а не сидіти під арештом.

 

Співорганізатор акції – голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Студентська Свобода» Ігор Костю зазначив, що такі марші, як цей уже допомогли політв’язням, які пережили ув’язнення за часів Януковича, у період Майдану, то ж сподівається, що і цей захід дасть свої добрі результати.  

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: