Марина Порошенко і «Місто професій» завітали до Тернополя (Фоторепортаж)

Опубліковано:
21 Вересня, 2015 о 06:57

20 вересня «Місто професій» нарешті завітало до Тернополя. Саме тут у рамках всеукраїнського національного проекту, який реалізовується за підтримки дружини Президента України Марини Порошенко, зібралися соціально активні компанії-«роботодавці». Завдання перед ними стояло непросте. Адже потрібно не просто презентувати професію, а надати роботу юним працівникам.

 



У Тернополі проект працював за підтримки облдержадміністрації та її голови Степана Барни.
На вході до імпровізованого містечка (в Тернополі воно розташовувалося в парку імені Тараса Шевченка) кожна охоча дитина віком від двох до вісімнадцяти років отримувала паспорт і можливість «влаштуватися на роботу».

 

Сумлінні та старанні юні «працівники» отримували заробітну плату за виконану роботу. Витратити зароблені гроші діти могли у крамниці солодощів та подарунків. Діти мали змогу спробувати себе у різних професіях: у Тернополі 38 «роботодавців» презентували професії пожежного, вчителя, кухаря, дизайнера, маляра тощо.

 

Метою «Міста професій» є профорієнтаційна робота з дітьми усіх верств та вікових категорій. Він уже побував у Білій Церкві, Вінниці, Києві, Дніпропетровську, Черкасах, Хмельницькому. Загалом роботу «Міста професій» заплановано у 25 містах України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: