Мамо, мамо! Нашого тернопільського мера і там, і тут показують

Опубліковано:
23 Березня, 2015 о 10:26

Від публічності до нав’язливості – один крок. Перед виборами ця грань на стільки тонка, що рідко хтось її дотримується. Так і наш міський очільник почав готувати «сані з літа» і вже буквально не «вилазить» з усіх моніторів міста. А їх, на жаль, доволі багато у файному.




Так, на площах, в громадському транспорті, в деяких ВНЗ та й просто на зупинках жителі міста регулярно, іноді безперервно слухають «містера поки що мера».

 

Інформаційна атака на стільки потужна, що деякі тернополяни вже й жартувати почали словами з мультфільма, мовляв «Мамо, мамо! Нашого тернопільського мера і там, і тут показують!».

 

А показувати будуть ще довго, і нудно. Надал серйозно взявся за виборчу кампанію і використовує усі можливості, аби буквально «залізти» в голову кожного тернополянина.

 

На щастя, не кожна реклама має результат, деяка, навпаки може викликати відразу. Ціль «Почує кожен» також має шанс провалитись.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інформаційна атака, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: