Малюкам розповіли про раціональне харчування (Фото)

Опубліковано:
7 Листопада, 2015 о 07:23

Вже другий рік поспіль Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення для дітей шкільного віку міста Тернополя проводить заняття про корисне та раціональне харчування.

 



  Мета цих заходів – сформувати стійкі знання з основ правильного харчування,  які в подальшому допоможуть підростаючому поколінню зберегти здоров’я,  адже як сказав великий Гіппократ: «Ми те, що ми їмо…».

 

Формувати навики раціонального харчування потрібно, як найшвидше. Саме таку мету ставили перед собою організатори пізнавальних заходів  «Ти з того, що їси» та «Здорове харчування»,  які відбулися 5 листопада в приміщенні Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» та 6 листопада у Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 20.

 

Заняття проводились в ігровій формі. Діти складали «піраміду харчування»,  «варили» український борщ, вибирали з «кошику Незнайки» тільки корисні продукти, таким чином вчились орієнтуватись у різноманітті харчових продуктів на полицях в супермаркетах та магазинах. Школярі дізнались багато цікавого про молочні продукти та їх користь для здоров’я,  також  взяли участь у вікторині «Молоко у нашому житті», найактивніших нагородили подарунками.

 

 Та головне, на що зверталась увага дітей, –  здорове харчування має стати стилем життя, що принесе комфорт та фізичне здоров’я.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: