Маленька тернополянка заспівала Гімн України в маршрутці

Опубліковано:
4 Листопада, 2014 о 11:04

Тернопільщина не втомлюються дивувати своєю патріотичністю та любов’ю до рідної землі. Відтак маленькі тернополяни перехопили естафету у флешмобі  #singforukraine. Про такий випадок, який трапився у громадському транспорті міста розповідають очевидці, які 2 листопада їхали маршруткою №3:

 



– Сів в 3 маршрутку, і на тій ж зупинці зайшло дві мами і кожна з дитиною. Як тільки вони сіли то їх діти (років 5-6 не більше) відразу почали співати гімн України, милим дитячим голосом, напевне не знали перших стовпчиків бо співали раз за разом з місця “Душу й тіло ми положим” і так цілу дорогу. Люди виходили і заходили в маршрутку з посмішкою і всі хвалили дітей, стало приємно шо такі маленькі а вже так патріотично настроєні. Ніхто не міг намилуватися з дорослих і діставали з сумок і пакеті шось солодке і давали малим, дехто й гроші давав, діти навіть не розуміли за шо їй це все дають, – пише тернополянин у соцмережах.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: