Майже 150 пасажирів оштрафували за безкоштовний проїзд у громадському транспорті Тернополя

Опубліковано:
5 Квітня, 2024

У громадському транспорті Тернополя контролери за місяць виявили 255  порушень і оштрафували майже144 пасажири, розповіли у міській раді.

Контролери КП “Тернопільелектротранс” розповіли, що люди часто оплачували проїзд не своїми персоніфікованими електронними квитками і такі картки вилучили. А з пасажирами, які платити за проїзд готівкою – провели роз’яснювальну роботу і наголосили, що потрібно платити за банківськими картками, неперсоніфікованими електронними проїзними квитками або «Соціальною картою тернополянина.

«Загалом, контролери разом з інспекторами муніципальної інспекції проводили посилений контроль за оплатою проїзду. Протягом лютого здійснили більш ніж 4000 щоденних перевірок у громадському транспорті, з них понад дві тисячі — в автобусах комунальної та приватної власності. Щоб охопити всі маршрути громадського транспорту, контролери часто змінюють місця проведення перевірок», — кажуть у міськраді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #контроль, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: