Лякливі мільйонери з ГПУ ховають елітні авто і тікають від журналістів (ВІДЕО)

Опубліковано:
28 Жовтня, 2014 о 13:54

Співробітники ГПУ, незважаючи на оголошену люстрацію і боротьбу з корупцією, роз’їжджають на шикарних авто, які ховають за величезним парканом або у дворах неподалік силового відомства. 

 



Спеціально для високопоставлених чиновників у ГПУ є закрита парковка. Саме тут “пасуться” останні “Тойоти Камрі” за півмільйона гривень кожні, новенькі “Фольксвагени” за 30 тисяч доларів і улюблене авто українських корупціонерів – “Мерседес” за мільйон гривень, говориться в сюжеті програми “Гроші”.

 

 
Незважаючи на правила дорожнього руху, один з працівників ГПУ паркується прямо біля будівлі. Побачивши журналістів, він робить вигляд, що приїхав зовсім не в Генпрокуратуру. Через деякий час визнається, що вже на пенсії, але звідки гроші на шикарне авто не сказав. 

 

Ті співробітники відомства, які не хочуть афішувати розкішних “коней”, заводять водія, який відразу відганяє авто подалі. 

 

Щоб приховати свої шикарні автомобілі, які не помістилися на таємницею парковці ГПУ, співробітники відомства паркують їх в сусідньому дворі. Тут стоять шикарні “Мерседеси” за сто тисяч доларів. На питання про те, чи працює один з водіїв авто в ГПУ, той не відповів. Пізніше журналісти знайшли його обличчя на фото з ​​колегії генпрокурора Віталія Яреми. 

 

Читайте також: Журналісти дізналися, скільки в Україні стоять елітні генеральські погони 
Ховають на парковці подалі від ГПУ і “Тойоту Ленд Крузер”, вартістю в мільйон гривень. Побачивши камеру журналістів, водій сідає назад в машину і їде. Пізніше джерела програми “Гроші” повідомили, що дорогий джип зареєстрований на Сельнікова Леоніда Олександровича, який працює начальником відділу запобігання та протидії корупції в центральному апараті ГПУ. 

 

Варто на парковці і “Порше Кайен”. Він зареєстрований на Ірину Бевз, а от Володимир Бевз працює начальником відділу мобілізаційної роботи ГПУ. 

 

Але й цього двору Генеральній прокуратурі мало. Через дорогу від ГПУ зручно розташувався завод “Арсенал”. Саме тут ховають свої авто найбільш полохливі мільйонери в погонах. 
Як повідомлялося раніше, екс-чиновник викрив корупційні схеми “Укрборонпрома” і розповів про гріхи Міноборони.

 

Відео на сайті джерела: http://24today.net/open/188743

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: