Лише злагоджені дії влади і бізнесу здатні відродити Тернопільщину

Опубліковано:
17 Грудня, 2014 о 20:29

15 грудня відбулась зустріч керівника Тернопільського представництва Міжнародної торгової палати ІСС Ukraine Тараса Демкури з депутатом Верховної Ради України Степаном Барною в офісі представництва.  Головною метою стала принципова домовленість про тісну співпрацю між усіма гілками влади, представниками бізнесу та освітніх закладів.

 



Ініціатором цієї зустрічі був саме п.Тарас Демкура, який прекрасно володіє ситуацією в регіоні і саме зараз, на посту керівника серйозної міжнародної структури готовий докласти свої знання та практичний досвід до вирішення нагальних проблем області.

 

Зокрема він зазначив, що без злагоджених дій між усіма учасниками неможливо досягти успіху. Величезний досвід європейського бізнесу та пропозиції співпраці потрібно використовувати з максимальним ефектом для Тернопільщини, яка володіє прекрасним економічним та інвестиційним потенціалом. Нажаль, сьогодні не завжди вдавалося досягнути компромісу через політичні та інші розбіжності в поглядах і від цього страждала спільна справа. Зараз час змінюється і Україна взяла європейську орієнтацію, але не варто сподіватись, що блага посипляться на нас нескінченим потоком.

 

 

З Європи прийдуть серйозні конкуренти з налагодженими цивілізованими схемами роботи, і нашим підприємцям буде досить нелегко конкурувати в такому середовищі. Саме тому, Міжнародна торгова палата через своє регіональне представництво в Тернополі, готова надати серйозну підтримку, але без розуміння з боку влади, як на рівні законотворчих процесів, так і на місцях, зрушити ситуацію в потрібному напрямку буде практично неможливо, – наголосив Тарас Демкура. 

     

Зі свого боку новообраний депутат від Тернопільщини Степан Барна запевнив, що докладе максимум зусиль для того, щоб допомогти тернопільським підприємцям та бізнесменам у відродженні економіки краю та відстоюватиме інтереси виборців, оскільки саме через ріст рівня життя в області та збереження цінностей народу можливо виправдати ту високу довіру, яку він отримав від земляків.

 

В цьому парламенті Тернопільщина представлена гідними людьми, і їх не так вже і мало. Спільна робота у Верховній Раді України дасть можливість використати весь потенціал команди, і це буде початком нового життя краю, – доповнив п.Степан.

 

Таким чином, результатом зустрічі стала не лише домовленість про співпрацю, а й розуміння того, що для позитивного результату потрібна злагодженість дій і володіння інформацією. Кожен повинен виконувати свою роботу і партнерський підхід до спільної справи дасть змогу налагодити не лише внутрішні економічні зв’язки, а й залучити до співпраці європейських партнерів, котрі повинні бачити наш справжній настрій до змін.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: