Леонідом Бицюрою займається львівська прокуратура

Опубліковано:
13 Лютого, 2015 о 20:48

Встановленням винуватців та причин ДТП, котра сталося ще на початку року за участі Леоніда Бицюри на Львівщині займаються правоохоронці, однак не тернопільські.

 



 

Таку відповідь на закиди журналістів про бездіяльність представників Феміди у вирішенні цієї справи дали в обласній прокуратурі. Там кажуть, що кримінальні правопорушення, вчинені на території іншої області розслідують правоохоронці того ж таки краю.

 

– Згідно ст.218 КПК України досудове розслідування здійснюється слідчим того органу досудового розслідування, під юрисдикцією якого знаходиться місце вчинення кримінального правопорушення, – заявляють в прокуратурі Тернопільщини. – Так, кримінальне правопорушення за територіальною підслідністю розслідують правоохоронні органи Львівської області та процесуальне керівництво здійснює відповідна прокуратура Львівщини.

 

Аварія у Підгородньому Золочівського району Львівської області трапилася 3 січня 2015 року. На виїзді з СТО автомобіль «Volkswagen Passat» зіткнувся з «Opel Combo». За кермом першого був заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра. Водій «Опеля» – 30-річний мешканець Тернопільщини. Обидва вони були госпіталізовані до найближчої лікарні, адже отримали травми під час ДТП. Експертиза показала, що керманичі автомобілів алкоголю не вживали.

 

Наразі слідство триває і чи буде покараний тернопільський посадовець залежатиме від того, як справу «закрутять» на Львівщині.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: