Лекції-роздуми на тему «Алкоголь і людина» розпочали для військових 44 окремої артилерійської бригади

Опубліковано:
14 Березня, 2016 о 12:53

Просвітницька програма «Школа Свободи» презентувала курс лекцій для військових 44 окремої артилерійської бригади на найболючішу тему «Алкоголь і людина». Розроблена Зеленець Людмилою Миколаївною та Мелимукою Олексієм Йосиповичем програма має на меті основне – донести до кожної людини знання, що на справді заховалось за словом «Алкоголь». Допоможе зрозуміти, що у світі ведеться гра, яка на руку тим, хто має бізнес, пов’язаний з алкоголем. У цій грі  за людей вже давно все вирішили і основні знання про механізм впливу алкоголю (етилового спирту) на організм людини старанно приховуються. Обізнана людина те саме, що озброєна людина. Зрозуміти, а не осудити, підтримати, а не принизити – мета, до якої почали робити перші кроки учасники проекту «Правда, яка рятує Життя». На екрані усі питання задає хлопчик зі своїм чотириногим другом. Чому людина пиячить? Чи є користь від алкоголю? Чому люди вживають те саме, що є біопальним для автомобілів? Відповіді на дитячі питання провокують жарти, діалог та позитив.

 



Чи зможе “Школа свободи” змінити стосунки  “Людина-Алкоголь” та допомогти позбутися звички прийняти на груди, покаже час, але в Україні є досвід – успішною була діяльність суспільства проти пияцтва на Галичини: у багатьох селах Тернопільщини стоять хрести “На пам’ять святій тверезості” поставлені ще у ХІХ столітті. Також є досвід української повстанської армії, яка воювала під гаслом «Борець за волю – не вживає алкоголю!». Організатори закликають військових та усіх небайдужих ставати курсантами «Школи свободи» та допомагати у цій непростій справі, тим, кому найважче, адже одна з причин надмірного вживання алкоголю є спроба запити стрес, який пов’язаний зі службою у армії.

До реалізації проекту долучились ГО “Спілка Бійців та Волонтерів АТО “Сила України”, ВГО “Українське Реєстрове Козацтво”, БФ “Вірую”, Капеланські Служби УПЦ КП та УРК,44 окрема артилерійська бригада при підтримці КУТОР “Тернопільський обласний наркологічний диспансер”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: