Легендарний воїн з Тернопільщини Ігор Дикун отримав почесну нагороду

Опубліковано:
18 Липня, 2024 о 09:19
Легендарний воїн з Тернопільщини Ігор Дикун отримав почесну нагороду
Ігор Дикун отримав почесну нагороду. Фото з відкритих джерел

Герой України, випускник Академії сухопутних військ, бойовий офіцер 24 ОМБр – Ігор Дикун, молода людина, яка сьогодні разом з іншими захисниками визначає хід нашої славної історії та примножує славу Борщівського краю.

26 березня 2022 року за особисту мужність і героїзм Президент України Володимир Зеленський присвоїв нашому земляку звання Героя України.



Як йдеться в тексті указу: “Присвоїти звання Герой України з врученням ордена “Золота Зірка” ДИКУНУ Ігорю Володимировичу – молодшому лейтенанту.”

15 липня 2024 року герой на своїй сторінці герой опублікував інформацію про нову нагороду.

 — Це найвища нагорода, яку може отримати воїн. За честь саме в день Української Державності отримати власну зброю, саме в той день коли варто згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність та єдність. Цінуємо те, за що боролися наші предки, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі,  — написав він.

Ігор ще з 2014 року перебуває у найгарячіших точках російсько-української війни. Із соціальних мереж нам стало відомо, що його поранено. Але друзі Ігоря запевняють, що все уже добре.

 — Нагородити відзнакою Міністерства оборони України «Вогепальна зброя»  — 9 мм пістолетом Beretta М9А1 у комплекті з патронами Дикуна Ігоря Володимировича – капітана, командира розвідувального батальйону 5 окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України»,  — йдетьсяв наказі за підписом Міністра оборони України Рустема Умєрова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна з рф, #Ігор Дикун, #нагорода
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Владисла Попов
16:05, 1 Вересня, 2024

Виживання на сучасній війні – це генератор випадкових чисел, – Владислав Попов

ТОП новини тернопільщини: